Tento recept je také staršího data, z doby, kdy jsem mohla ještě pečivo.
Bohužel už mám jen jedu fotku.
Polévka je ve finále trošku zahuštěná, ale výborná. Dobře a hodně si ji dochuťte.
Recept: SUROVINY NA VÝROBU:
- 1 balení špenátového protlaku
- 1 cibule
- 1 stroužek česneku
- 200ml rostlinného mléka
- koření: sůl, pepř + kmín
- 1ks cibulová bageta na krutony
VÝROBNÍ POSTUP:
1) Nejdříve si dáme vařit špenát do takového množství vody, aby byl pod hladinou a příliš neplaval. Špenát vaříme cca 10 minut.
2) Mezitím si orestujeme najemno nakrájenou cibuli, kterou pak vhodíme do hrnce ke špenátu.
3) Osmažíme krutony na ozdobení.
4) Nakonec špenát s cibulí okořeníme a přidáme tam rostlinné mléko na zjemnění, krátce povaříme a podáváme.
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Funkční
Vždy aktivní
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Předvolby
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Statistiky
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Marketing
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
2 komentáře
Anička
Špenátovou polévku dělám docela často, je výborná a všem chutná. 🙂
administrator
Já ji dělám občas a zkoušela jsem více druhů, nicméně zatím se nejvíce osvědčila tato 🙂