O mně

Já a sport

Slova já a sport teď nejdou moc dohromady. V poslední době jsem spíše pohodář, nicméně dříve jsem sportu věnovala mnoho času. Do sportu zahrnuji i tanec. 

Jako malé dítě mě rodiče, konkrétně tatínek vedl ke sportu, i-když jsem měla zdravotní omezení a to - snížené svalové napětí. S tím jsem se už narodila a jako dítě mě ulevovali z tělocviku, v některých věcech, např. jsem nemohla soutěžit nebo běhat dlouhé tratě. 
S mou rodinou jsme vždy měli nedělní odpoledne věnované sportu. Chodili jsme na běžky; brusle, jak zimní tak kolečkové; jezdili na kole; dělali jsme pěší túry; hráli jsme badminton, petang nebo stolní tenis. Také jsme byli sportovní diváci, protože v naší vesnici se jezdila rallye, tak to byla taková tradice na, kterou jsme se s rodinou chodili pravidelně dívat. Dokonce jsem jako malá holka seděla i v závodním autě a můj tatínek celý život dělá - spolujezdce v rallye. 

Na Střední škole jsem sporty trochu omezila a věnovala jsem se tanci, konkrétně - Street Dance, Aerobiku a cvičení tzv. "Pilates". Všechno bylo v mém volném čase Street Dance jsem na začátku 4. ročníku musela už ukončit, neboť školní povinnosti mě zahltily. 

V Pilates jsem pokračovala i na Vyšší škole v Praze, ale jenom asi 1 rok. Ten samý rok mě čekaly ještě lekce - Disco Dance a vyzkoušela jsem si i Zumbu a Salsu pro ženy i páry. Později, asi poslední rok na Vyšší škole jsem chodila na Aerobic Dance a také mě zaujalo pár hodin - Aerobic Body. 

Nicméně teď už téměř žádný sport nedělám, protože to ovlivnilo spousty věcí, ať už to práce, zdravotní problémy nebo finance. Ráda bych se však vrátila k tancování, alespoň k Aerobiku nebo Aerobiku Dance. Snad to někdy vyjde. 

A jak jsi na tom se sportem Ty? 
turistky – poznáte mě?
s kamarádky z tancování

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *