Jak se mám?,  Ze života

Home Office aneb změna je život!

Po dlouhé době jsem se rozhodla, že trochu upravím svůj web/blog a napíši zde pár novinek. Především bych začala tím, že změna je život! Byla jsem přes 1 rok a něco nemocná a necítila jsem dobře. Potom moji mamku a i mě napadlo, že změníme lékaře. A tak se i stalo. Změnila jsem odborníka, ke kterému si chodím pro léky na moje úzkosti a deprese. Odborník mi vyměnil všechny léky, které mně neseděly a já už nemám takové problémy jako dřív. Nějaké problémy, však ještě přetrvávají, nicméně to nejde všechno řešit naráz. Chvilku to potrvá, ale s tím počítám. 
Teď se cítím mnohem líp a spravily se docela i ranní úzkosti, které jsem měla. Už nejsou tak moc velké. Jsem vděčná zato, že jsem našla, tak rychle novou lékařku, protože v dnešní době jsou tyto ordinace přeplněny a je problém se někam dostat. 
Také mě velmi překvapilo, že firma, pro kterou jsem pracovala před nemocí, tak jsem u ní stále zaměstnaná a mám novou pracovní funkci. Což mě těší a jsem zato moc ráda. 
Pracuji teď nově poprvé v životě z domu - opět, jak jinak než na počítači a moc mě to baví. Sice práci si musím rozdělit do několik fází přes den, ale to nevadí - časem se to určitě zlepší. Po dlouhodobé práci na počítači mě bolí hodně za krkem - už mám domluvené rehabilitace a po Novém roce si zkusím najít nějaké rehabilitační cvičení, na které bych pravidelně docházela. 


A jaké novinky jsou u Vás? 
Napište mi... 


Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *