O mně

Dnes Vám prozradím něco o mně a mých vlastnostech…

Dostala jsem za úkol popsat 5 svých vlastností, které mě pomáhají v mém životě a proč. Mám seznam vlastností, které opravdu každodenně používám. 
Tento článek bude o trochu delší než ty ostatní, protože toto téma mně velmi sedělo a hodně jsem se rozepsala. Docela fušku mě dalo vymyslet poslední vlastnost, nicméně nakonec jsem to zvládla. 
Posuďte sami: 
1) Mezi mou největší top vlastností patří - organizační schopnosti. Ty používáš už od svého dětství. A jak? Od malička jsem byla velká cestovatelka, která sbírala hodně cestovatelských zážitků a zkušeností. Když, jsem občas neměla, co dělat, tak jsem si tvořila a organizovala zájezdy pomocí různých katalogů z cestovních kanceláří, pomocí Internetu a různých průvodců. Tvořila jsem si tak prezentace v Power Pointu a zájezdy jsem psala do programu - Word. Bohužel moc toho nemám dochovaného, jinak bych zde něco přidala. Vím, že někde bude power pointová prezentace o: "Francouzské Polynésii", kam bych se jednou moc chtěla podívat. Je to moje vysněná destinace. 
Dále jsem využila tuto vlastnost ve své bývalé práci. Pracovala jsem jako - Recepční a Office Asistent pro mezinárodní oděvní společnost v Praze. Každý den jsem si musela zorganizovat práci, tak, abych ji všechnu stihla a měla prostor pro úkoly, které přijdou nečekaně. Bylo to náročné a zvládla jsem to. 
2) KREATIVNÍ 
Ve svém volném jsem občas kreativní. Stíhám mnoho věcí. Například: maluji mandaly suchým pastelem - jen pro radost a vyrábím - šperky z korálků + náramky z minerálových korálků podle znamení zvěrokruhu a dříve jsem zdobila sama adventní věnec a dělala - tzv. decoupage (francouzská ubrousková technika na sklo). 
3) KOMUNIKATIVNÍ  
Asi to jde poznat, ale jsem hodně komunikativní, hlavně v domácím prostředí, rodinném kruhu a v práci. 
Svou komunikativnost nyní využiji každý den. Ve své práci denně jednám s klienty. Moje práce mě zatím baví a naplňuje. 
4) ZODPOVĚDNÁ 
Myslím, že jsem velmi zodpovědná osoba, na kterou se dá spolehnout. Snažím se a plním si veškeré pracovní úkoly včas. 
S touto vlastností jsem hodně pracovala na Mallorce, kde má pracovní náplň bylo pohlídat a zabavit děti. Už víte o jaké povolání se jedná? Měla jsem tam stáž na animátorském oddělení a pracovala tam jako Animátorka v hotelovém mini-clubu a měla jsem každý den zodpovědnost za několik dětí ve věku - 0 až 14 let. Bylo toho někdy hodně, nicméně toto byla jedna z mých prací snů. 
5) CÍLEVĚDOMÁ  
Už teď mám splněno spoustu mých životních snů, cílů a úkolů. Svoje sny si plním už od ranného dětství. Byly to převážně cestovatelské sny, ale i díky náhodě jsem si vystudovala 2 školy svých snů a už v 19 letech jsem bydlela ve velkoměstě (Praha) a studovala tam.  Potom později jsem měla sen - jet pracovat do zahraničí a to se mi také splnilo, ale až po studiích. 
Mých životních cílů mám mnoho. Už teď nemám žádný seznam plný novoročních převzetí, ale přemýšlím o tom v hlavě, sním a věřím své intuici a tomu, že to dokáži. Můj cíl, sen nebo úkol se většinou splní, když to nečekám. 
A jakých 5 vlastností charakterizuje Vás? Máte nějaké oblíbené, které používáte ve svém každodenním životě? 







Sen splněn – moje vysněná práce – Animátorky
cestovatelka – splněný sen – práce ve Velké Británii – na fotce jsem na výletě v Ilfracombe

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *