Moje nemoci a jak jsem byla brzy fit

Život s léky (od roku – 2016)

Od roku 2016 žiji s léky. Život s léky není jednoduchý. Každý den musím zatím brát nějaké léky, ráno i večer. Někdy i v poledne. Těchto léků bych se do budoucna chtěla, alespoň částečně nebo i úplně zbavit. 
1 lék už mně vysadili, nicméně, úplně jsem ho vysadit zvládla, ale s pomocníkem. Zvolila jsem - homeopatika po poradě s lékařem. Nejprve jsem je vybírala podle recenzí a nakonec mně je schválil i lékař, že jsou hodně dobré a je to pravda. Vidím v tom rozdíl. Zrovna jsem trefila na kvalitní značku. 
Když berete nějaké léky, tak občas nedovedete vyjádřit nějaké věci. Například: svoje emoce a hlavně - velkou radost. Ty léky Vás většinou trochu tlumí. Nicméně okolí to většinou zná nebo pravděpodobně pozná či si to zjistí. 
Také s léky tohoto typu se nedoporučuje řídit v provozu, protože, když způsobíte nehodu, bude to na Vás. Je lepší se tedy tomu vyhnout i z toho důvodu, že můžete někdy třeba usnout za volantem. Od roku 2016 tedy neřídím auto a ani jiný dopravní prostředek. 
U léků je také důležitá očista těla - doporučuje se o sebe pečovat, speciálně o střeva a játra, protože ty dostávají zabrat nejvíce. Potom je dobré si hlídat cholesterol a cukr. Může se stát, že cukr nám občas určuje náladu, když ho máme moc nebo málo - jsme buď nervózní a podráždění nebo v pohodě. 
Já jsem na péči o své tělo vyzkoušela na doporučení od mojí mamky značku - "Joalis" nebo-li přírodní preparáty. Je to dost drahé, tak mám hodnou mamku a přítele, kteří mi to zaplatili. Pokud máte podobný problém, zkuste se také domluvit se svými blízkými a třeba Vám to zaplatí.
Tyto přípravky Vám pomohou s očistou celého těla; nebudete, tak často nemocní - díky těmto přípravkům získáte imunitu a zlepší se Vám hodnoty na krevních testech. Tyto přípravky a kapky Vám vyřeší mnoho problémů ve Vašem těle a jsou to ty problémy, o kterých převážně nevíte, že je v sobě máte. Myslím si, že z toho budete překvapeni. 
Odborníka hledejte na doporučení od známých. 
Také přístroj, kterým se to měří, tak Vám dokáže zjistit, které léky, co berete, zda jsou pro Vás vhodné nebo ne. 
Je to léčba na delší dobu. Všechno je placené. Chodí se i na přeměření. Měření trvá dle potřeby, ale většinou 1 hodinu někdy i 1 hodinu a dýl. Měří se to na ruce. Kapky se užívají na lžičce nebo kapátkem se nakapou na kůži. 
Nakonec bych chtěla říct, že všechny léky je dobré užívat přibližně ve stejnou hodinu každý den, protože, když tohle nezvládnete, tak se Vám nemoc může rozjet nebo vrátit. Na léky je zpočátku fajn si točit budík, mít krabičku s denním rozpisem (ráno, v poledne a večer) a popřípadě si můžete i vytvořit tabulku, kde si budete dělat fajfky, za každý užitý lék. 
Pod textem najdete obrázek, jak produkty Joalis vypadají. Jsou to jen některé, ty, které užívám. 

Držím Vám palce a napište mi, jak se Vám daří. 

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *