Ze života

Střípky z mého života

Jak se mám? Mám se dobře, ale mohlo by být i líp, protože kvůli mému zdravotnímu problému, který se mi stal v loni v říjnu, již skoro 1 nepracuji a jsem v DPN a poslední 3 měsíce mně chodí jenom nízký důchod, ze kterého si mnoho věcí nemohu dovolit. U nemocenské se mi podařilo vyčerpat limit a čekám na její obnovení - už je to v řešení. Šetřím, kde se dá a mnoho věcí mi platí partner nebo rodina. Nicméně i tak mi chybějí finance, protože bohužel teď nemohu pracovat ani na pár hodin denně, to až časem.  
Ráda bych více využila svůj volný čas třeba permanentkou na aerobik, doučování Španělského jazyka nebo budu potřebovat jazykové učebnice pro složení certifikátu - F-CE, na který se už připravuji. Mám pouze dvě hodiny Anglického jazyka za měsíc, protože víc si nemohu dovolit. Je to málo, ale aspoň něco se našlo. 
Dále ráda čtu - časopisy a knihy, chodím často s přítelem nebo kamarádkou na procházky a občas si zadarmo zajdeme na nějaký festival. Buď gastronomický nebo festivaly na různé zaměření, nicméně ne hudební. Také jsem se dříve snažila vyrábět náramky z korálků, bohužel už nemám moc materiálu a občas se mi u toho třesou ruce. 
A co vlastně mám? Mám úzkosti, deprese, obavy a strachy. Můj stav je nyní pár měsíců docela stabilizovaný a nijak se zatím nemění, ráda bych, aby se začal měnit k lepšímu. Zkouší se teď na to nový lék, tak snad zabere. Také jsem si požádala o lázně hrazené zdravotní pojišťovnou, tak, doufám, že brzy vyjdou. 
Dále mám dietu bez-lepku a laktózy, tzn. hodil by se mi třeba občas potravinový balíček, ve kterém nebudou tvrdé věci. 




2 komentáře

Zanechat Odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *